Archívum - 2014 - 2015

Nyárbúcsúztató, vendégmarasztaló fesztivál, Alsóörs

Időpont 2015 augusztus 22. 20:00   |   Helyszín: Alsóörs, Sirály park    A rendezvény honlapja

Alsóörsi nyárbúcsúztató

Alsóörsön most a Swing-swinggel búcsúzik a nyár (legalábbis a szezon) sok más érdekes program mellett..

Vivace nemzetközi kórusfesztivál

Időpont 2015. július 4. 17:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla    A rendezvény honlapja

Vivace logo

A Vivace Nemzetközi Kórusfesztivál immár szerves része a Veszprémi Nyári Fesztiválnak. Négy kontinens kórusai versenyeznek egymással, színvonalas műsort nyújtva a közönség számára. A Vivace Nemzetközi Kórusfesztivál házigazda-együttese Veszprém Város Vegyeskara.

Szeretettel várunk mindenkit – búcsúztassuk dallal a tavaszt, köszöntsük muzsikával a nyarat! (...és persze mindezt a Swing-swinggel..)

Alsóörs - Jazz Móló

Időpont 2015 július 31. 19:30   |   Helyszín: Alsóörs, Sirály park

Időpont 2015 július 10. 19:30   |   Helyszín: Alsóörs, Sirály park

Időpont 2015 június 26. 19:30   |   Helyszín: Alsóörs, Sirály park   

Jazz Móló - Alsóörs

Az alsóörsi Sirály parkban, a közvetlenül a strand mellett élvezheti a lenyugvó nap fénye mellett kellemes nyáresti hangultaban a jazz és a klasszikus könnyűzene remekeit immár 3 éve a Jazz Móló rendezvény keretei között.

Tihany, Levendula fesztivál

Időpont 2015. június 20. 19:00   |   Helyszín: Tihany, Mádl Ferenc tér,    A rendezvény honlapja

Levendula plakat

A XI. Levendula fesztiválon most a Swing-swinget is hallhatjátok, szombaton 19:00 órától. (Vigyázat, több helyen -így a plakáton is -téves időpont jelent meg!)

Veszprém Város Vegyeskara kóruscsaládjának koncertje

Időpont 2015. június 7. 17:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla    A rendezvény honlapja

VVV logo

2015. június 7-én lesz Veszprém Város Vegyeskara és kóruscsaládja hagyományos nyárköszöntő hangversenye. A színes és változatos műsorban a Veszprém Város Vegyeskara, és Vokálja, valamint régi barátunk, a szinte már családtagnak számító Swing-Swing Együttes lép közönség elé önálló és közös produkciókkal.

Szeretettel várunk mindenkit – búcsúztassuk dallal a tavaszt, köszöntsük muzsikával a nyarat!

Veszprém Kárpátaljáért

Időpont 2015. május 17. 18:00   |   Helyszín: Veszprém, Petőfi színház    A rendezvény honlapja

Veszprem_Karpataljaert

A Veszprém a Kereszténységért Alapítvány jótékonysági koncertet tart a Veszprémi Petőfi Színházban május 17-én, vasárnap 18 órakor. Az est teljes bevételét a kárpátaljai magyarok és az ott élő rászorulók megsegítésére ajánlja fel az alapítvány. A fellépők, közreműködők veszprémi kötődésű művészek és művészeti együttesek lesznek. A koncert védnökei dr. Márfi Gyula veszprémi érsek, valamint Steinbach József református püspök.

Szaxofon kávéház

Időpont 2015. december 11. péntek 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015. november 6. péntek 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015. október 10. szombat 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015. szeptember 19. szombat 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015. május 16. szombat 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015. április 11. szombat 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015. március 7. szombat 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015. február 7. szombat 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2015.január 10. péntek 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
   A rendezvényhonlapja

Szaxofon kávéház

A Szaxofon kávéházban kellemes zene mellett próbálhatja ki, hogy mire emlékszik a klasszikus táncokból (bigin, rumba, csa-csa-csa, szamba és természetesne swing), vagy beszélgethet barátaival Veszprém csodálatos koncertközponjának kávézójában.

Jegyek kaphatók a Hangvilla jegypénztárában és online. Jegyár: 1000,- Ft.

Asztalfoglalás: +36 88 889 180

Teaház, Lovassy bál

Zártkörű rendezvény Időpont 2015. február 14. 19:30   |   Helyszín: Veszprém, Lovassy László Gimnázium   

Lovassy Logo

A Lovassy bál ideje alatt az alagsori Teaházban várjuk a megfáradt táncosokat, beszélgetni vágyókat kellemes (tea)bárhangulatban. :-)

Balatonalmádi - Pálinka fesztivál

Időpont 2014 augusztus 23. 20:00   |   Helyszín: Balatonalmádi, Wesselényi strand előtt    A rendezvény honlapja

Almádi plakát

2014. augusztus 22. augusztus 26. között rendezik Balatonalmádiban a Wesselényi strand főbejárata előtt a Balatoni Pálinka Napokat. A rendezvény az igazi magyar gyümölcs és az abból főzött pálinka tiszteletéről szól.

A Balatoni nyár utolsó hetében egy érdekes és szórakoztató rendezvény teszi feledhetetlenné a Balatoni nyaralást azoknak, akik ellátogatnak erre a rendezvényre. A Balatonalmádi Pálinka Fesztiválra látogató érdeklődők, nyaralók megismerhetik a magyar Hungaricumot a pálinkát.

Itt a legjobb és legfinomabb pálinkákat kóstolhatják meg és vásárolhatnak is belőlük, hogy a téli hidegebb napokon fogyasztva segítsen felidézni a Balatoni nyaralás és a Balaton feledhetetlen emlékeit.

A rendezvényen finom ételek, kirakodóvásár és különböző műsorok várják a Balatonon nyaralókat, operett, Retro Disco, színpadi műsorok gondoskodnak a látogatók szórakoztatásáról, a pálinkák pedig a megfelelő hangulatról.

Este igazán különleges élményben-látványban lehet része a látogatóknak, Lampionos Vitorlások felvonulását, nézhetik meg a Balatonon, ezzel még feledhetetlenebbé téve a Balatonalmádi Pálinka Fesztivált.

Alsóörs - Jazz Móló

Időpont 2014 augusztus 22. 19:30   |   Helyszín: Alsóörs, Sirály park

Időpont 2014 július 25. 19:30   |   Helyszín: Alsóörs, Sirály park

Időpont 2014 július 4. 19:30   |   Helyszín: Alsóörs, Sirály park   

Jazz Móló - Alsóörs

Az alsóörsi Sirály parkban, a közvetlenül a strand mellett élvezheti a lenyugvó nap fénye mellett kellemes nyáresti hangultaban a jazz és a klasszikus könnyűzene remekeit immár 3 éve a Jazz Móló rendezvény keretei között.

Városlőd - Rozmaring fesztivál

Időpont 2014 augusztus 17. 17:00   |   Helyszín: Városlőd, Kultúrház   

Városlőd Rozmaring fesztivál

A városlődi Rozmaring fesztivál forgatagában is felüdülést jelentenek a vokális könnyűzene méltán híres alkotásai a Swing-swing együttes tolmácsolásában.

Rozé, Rizling, Jazz fesztivál

Időpont 2014 július 14. 16:00   |   Helyszín: Veszprém, Óváros tér    A rendezvény honlapja

Rozé, Rizling, Jazz napok

Évente több mint tízezren vesznek részt ezen a nagyon kellemes hangulatú rendezvényen, Veszprém barokk és szecessziós épületekkel övezett főterén. Ez évben is - immár negyedik alkalommal - friss rozékkal, rizlingekkel, fröccsökel és természetesen nagyon friss jazzistákkal töltődhetnek a gasztrokulturális élmények kedvelői.

Veszprém Város Vegyeskara kóruscsaládjának koncertje

Időpont 2014. május 31. 17:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla    A rendezvény honlapja

VVV logo

Veszprém Város Vegyeskara és kóruscsaládja hagyományos nyárköszöntő hangversenye. A koncert egyben zenés vendégség is lesz, hiszen erre az alkalomra látogat el Veszprémbe a váci Serenus vegyeskar. A vendégkórus karnagyát, Brusznyai Margitot ezer szál fűzi városunkhoz, a VVV-hez, és régi barátság Erdélyi Ágneshez. 2013 nyarán a veszprémiek vettek részt, Margit meghívására, a Váci Vigasságokon – az akkor házigazdák most vendégek lesznek. A színes és változatos műsorban a Serenus Kórus, Veszprém Város Vegyeskara, és Vokálja,valamint régi barátunk, a szinte már családtagnak számító Swing-Swing Együttes lép közönség elé önálló és közös produkciókkal. Szeretettel várunk mindenkit – búcsúztassuk dallal a tavaszt, köszöntsük muzsikával a nyarat!

Grundfos állófogadás

Időpont 2014. május 19. 19:00   |   Helyszín: Budapest, Eiffel irodaház    Zártkörű rendezvény

Grundfos logo

A Grundfos Pénzügyi Szolgáltató Központ (GSS) egy világszintű szolgáltató központ, valamennyi európai Grundfos cég számára....

.. A Grundfos GSS működését egy szimfónikus zenekarhoz hasonlíthatnánk, ahol a zene a közönség elvárásainak megfelelően szólal meg, egy kiváló csapathoz méltó legmagasabb minőségben....

Networkshop 2014. konferencia

Időpont 2014. április 24. 20:00   |   Helyszín: Pécs, Szentágothai János Kutatóközpont    A rendezvény honlapja

NWS borító

A Nemzeti Információs Infrastruktúra Fejlesztési (NIIF) Program a felső- és közoktatás, a tudományos kutatás és a közgyűjtemények adathálózati infrastruktúrájának és az ezen mű - ködtetett alkalmazások fejlesztése terén elért eredmények bemutatására és megvitatására országos konferenciát rendez, a NETWORKSHOP 2014-et. Hagyományainkhoz híven minden évben más-más felsőoktatási intézmény ad otthont ennek a meghatározóan rangos, szakmai fórumnak. Sorrendben a huszonharmadik NETWORKSHOP konferenciánkat idén Pécsett, a Pécsi Tudományegyetem Szentágothai János Kutatóközpontjában tartjuk 2014. április 23–25. között. Terveink szerint a konferencia három napja alatt 7 szekcióban, mintegy 110 előadás keretében vitatja meg a résztvevő közel 400 szakember az adathálózati kommunikáció, illetve a számítógép-hálózati alkalmazások területén elért eredményeket, és azok hatását a magyarországi informatika fejlődésére...

...A konferencia második napján baráti találkozóra invitáljuk a konferencia vendégeit az UNIV Étterembe. Követve jól bevált szokásunkat, ez alkalommal is biztosítjuk vendégeink számára az asztalfoglalás lehetőségét az információs táblán feltüntetett időkben. A vendégsereg szórakoztatóinak személye meglepetés lesz...

Teaház, Lovassy bál

Időpont 2014. február 15. 19:30   |   Helyszín: Veszprém, Lovassy László Gimnázium    Zártkörű rendezvény

Lovassy Logo

A Lovassy bál ideje alatt az alagsori Teaházban várjuk a megfáradt táncosokat, beszélgetni vágyókat kellemes (tea)bárhangulatban. :-)

Szaxofon kávéház

Időpont 2014. december 12. péntek 20:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2014. november 15. szombat 20:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2014. október 18.szombat 20:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2014. április 12. szombat 21:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2014. március 15. szombat 20:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2014. február 8. szombat 20:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla      
Időpont 2014. január 11. szombat 20:00   |   Helyszín: Veszprém, Hangvilla

   A rendezvényhonlapja

Szaxofon kávéház

A Szaxofon kávéházban kellemes zene mellett próbálhatja ki, hogy mire emlékszik a klasszikus táncokból (bigin, rumba, csa-csa-csa, szamba és természetesne swing), vagy beszélgethet barátaival Veszprém csodálatos koncertközponjának kávézójában.

Jegyek kaphatók a Hangvilla jegypénztárában és online. Jegyár: 1000,- Ft.

Asztalfoglalás: +36 88 889 180

Page 1 of 2 1 2 »

Képgaléria

Tánc Tánc Tánc

Zenei kínálat

A klasszikus bárzene, tánczene és a jazz határterületén mozogva szeretnénk feleleveníteni a 20-as évektől napjainkig terjedő időszak kedvelt és színvonalas szórakoztató zenéjét.

Hozzánk forduljon, ha szeret klasszikus könnyűzenét hallgatni, vagy szeretne vendégeivel egy kellemes estét eltölteni!

Kapcsolat

Bélafi László, zenekarvezető

Cégnév: New Bossa kft.
Cím: 8200 Veszprém, Victor Hugo u. 14.
Mobil: + 36-30-947-40-73
E-levél: szervezes@swing-swing.hu