Műszaki feltételek

Beállás, beszerelés, leszerelés

Keverőpult

A 9 tagú zenekar beszereléséhez és a minőségi szolgáltatás feltételét jelentő gondos hangbeálláshoz tapasztalataink szerint legalább 1 óra idő szükséges, ennek megfelelően a műsort érdemes úgy megtervezni, hogy a zenekar fellépése előtt 1 órán belül a színpadon műsor ne legyen. Mivel a hangszerek és az ének beállításához mindenképpen szükséges a hangrendszer használata, ezért minimum 30 perc a beállási időből várhatóan zajjal jár. A beszerelés első 30 perce használható olyan tájékoztatásra, a színpad előtti tér használatára vagy a színpad olyan használatára, amelynél nem zavaró a beszereléssel együttjáró mozgás..

Helyigény

Keverőpult

Az együttes elhelyezésének minimális helyigénye 20 m2, lehetőleg 5m x 4m-es felosztásban. Pódium vagy magasítás nem feltétlenül szükséges, de célszerű, amennyiben pódiumzenére van igény.

A keverőpult számára 2m x 2m-es helyet célszerű biztosítani, a zenekarral szemben minimálisan 4m, maximálisan 8m távolságra

Elhelyezés, hangosítás

Keverőpult

Ide jön, amit Józsi ír.

Page 1 of 2 1 2 »

Képgaléria

Tánc Tánc Tánc

Zenei kínálat

A klasszikus bárzene, tánczene és a jazz határterületén mozogva szeretnénk feleleveníteni a 20-as évektől napjainkig terjedő időszak kedvelt és színvonalas szórakoztató zenéjét.

Hozzánk forduljon, ha szeret klasszikus könnyűzenét hallgatni, vagy szeretne vendégeivel egy kellemes estét eltölteni!

Kapcsolat

Bélafi László, zenekarvezető

Cégnév: New Bossa kft.
Cím: 8200 Veszprém, Victor Hugo u. 14.
Mobil: + 36-30-947-40-73
E-levél: szervezes@swing-swing.hu